Η «προδοσία» του Ρόχο στην Εστουδιάντες με το Νο10 του Ρικέλμε (pic)

Gazzetta team
Η «προδοσία» του Ρόχο στην Εστουδιάντες με το Νο10 του Ρικέλμε (pic)

bet365

Ο Μάρκος Ρόχο έχει προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις στις τάξεις της ομάδας του, Εστουδιάντες, με την παλιά φωτογραφία που δημοσιοποίησε στο instagram ο ίδιος του ο αδερφός και τον δείχνει να φορά τη φανέλα του Ρικέλμε από την Μπόκα.

Ο αδερφός του ξέθαψε μια φωτογραφία από τα παλιά και… έθαψε ταυτόχρονα τον Μάρκος Ρόχο, ο οποίος ακούει τις τελευταίες ώρες τον όρο «προδότης» να συνδέεται με το όνομα του.

Ο λόγος η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τον δείχνει σε μικρότερη ηλικία να είναι καθισμένος στο γρασίδι φορώντας τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς με το Νο10 του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε. Φυσικά, για τον προερχόμενο από τις ακαδημίες και νυν παίκτη της Εστουδιάντες Αργεντίνο αμυντικό, η οποία τον απέκτησε ως δανεικό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον χειμώνα με status «ήρωα», ο αντίκτυπος της επίμαχης φωτογραφίας είναι αρνητικός.

Τα πρώτα σχόλια στο twitter κάνουν λόγο για «τραγική κίνηση», ενώ υπάρχουν και αρκετοί φίλοι της Μπόκα Τζούνιορς που δείχνουν την επιθυμία τους να μεταγραφεί στον σύλλογο ο παίκτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα