«Ο Ρέι πρέπει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ»

«Ο Ρέι πρέπει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ»

«Ο Ρέι πρέπει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο πρόεδρος της Γοδόι Κρουζ, Χοσέ Μανσούρ, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Αργεντινής, αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής του Ροδρίγο Ρέι.

Η ομάδα της Αργεντινής θέλει να κρατήσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν μπορεί να καταβάλει χρήματα στους πρωταθλητές Ελλάδας για να τον αποκτήσει. Κάτι το οποίο ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του.

«Μίλησα ξεκάθαρα στον Ροδρίγκο και του είπα, ότι θα θέλαμε να παραμείνει στην ομάδα μας. Μας είπε ότι θα δει τι θα γίνει γιατί πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το συμβόλαιο που έχει εκεί, είναι αδύνατον να καλυφθεί από εμάς. Αν καταφέρει να το λύσει, υπέροχα. Το συμβόλαιο του Ρέι είναι το μοναδικό που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο», είπε πρόεδρος της Γοδόι Κρουζ, Χοσέ Μανσούρ.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον ΠΑΟΚ και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να λύσει την συνεργασία του, καθώς δεν υπολογίζεται στα πλάνα της επόμενης σεζόν.

Το θέμα είναι ποια απόφαση θα πάρει η διοίκηση που το καλοκαίρι του 2017 δαπάνησε ένα σεβαστό ποσό για να τον αποκτήσει από τη Γοδόι Κρουζ.

 

Τελευταία Νέα