Ο Ντρογκμπά έχασε με μηδέν ψήφους τον α’ γύρο εκλογών της Ομοσπονδίας στην Ακτή

Ο Ντρογκμπά έχασε με μηδέν ψήφους τον α’ γύρο εκλογών της Ομοσπονδίας στην Ακτή

Gazzetta team
Ο Ντρογκμπά έχασε με μηδέν ψήφους τον α’ γύρο εκλογών της Ομοσπονδίας στην Ακτή

bet365

Παταγώδης και αναπάντεχη ήταν η αποτυχία του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην πρώτη φάση των εκλογών για πρόεδρος της Ομοσπονδίας στην Ακτή Ελεφαντοστού, δίχως να λάβει ούτε μία ψήφο από τους πρώην παίκτες.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Κόντρα σε κάθε προγνωστικό κινήθηκε η πρώτη φάση των εκλογών για τον επόμενο επικεφαλής του ποδοσφαίρου στην Ακτή Ελεφαντοστού, με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να βρίσκεται προ εκπλήξεως.

Ο θρύλος του εγχώριου ποδοσφαίρου ηττήθηκε εμφατικά στην κούρσα εκλογής για τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, καθώς δεν έλαβε ούτε μία ψήφο από τους 14 πρώην ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν σε αυτό το στάδιο να ψηφίσουν.

Συγκεκριμένα, οι 11 έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον νυν πρόεδρο της Λίγκας, Σόρυ Ντιαμπατέ, ενώ οι υπόλοιποι τρεις απουσίασαν. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο 42χρονος εμβληματικός παλαίμαχος της Τσέλσι θεωρείτο το απόλυτο φαβορί, έχοντας λάβει και την στήριξη του ισχυρού διοικητικού παράγοντα, Γιουτζίν Ντιομαντέ, ο οποίος αποσύρθηκε από τις εκλογές και τον στήριξε δημόσια.

Παράλληλα, μηδέν ψήφους έλαβε και ο τρίτος υποψήφιος, Ιντρίς Ντιαλό. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει κριθεί οριστικά το αποτέλεσμα, μιας και απομένουν οι ψήφοι από τις Ενώσεις Παικτών, τους προπονητές, τους διαιτητές και τους φυσιοθεραπευτές των ομάδων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα