Κορονοϊός – Μαραντόνα: «Το πρώτο παιχνίδι, σαν να βλέπεις την κοπέλα σου μετά από διακοπές»

Gazzetta team
Κορονοϊός – Μαραντόνα: «Το πρώτο παιχνίδι, σαν να βλέπεις την κοπέλα σου μετά από διακοπές»

bet365

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εξήγησε, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, πως θα είναι ο πρώτος αγώνας του με κόσμο μετά την πανδημία.

Όλη του την ζωή, η καρδιά του χτυπάει από και για το ποδόσφαιρο. Και εν μέσω καραντίνας λόγω του ιού Covid-19, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα παραδέχθηκε ότι περιμένει πως και πως, την ημέρα που θα επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο της Χιμνάσια Λα Πλάτα, για να δουλέψει και πάλι με τους ποδοσφαιριστές του.

«Είναι μια περίεργη κατάσταση που ζούμε στην χώρα και στον κόσμο από αυτή την πανδημία του κορονοϊού και σαφώς και περιμένω να δουλέψω ξανά με τα παιδιά μου, το άρωμα του χορταριού είναι μοναδικό» είπε χαρακτηριστικά ο Ντιεγκίτο στην εφημερίδα «El Día de La Plata».

Ο Μαραντόνα, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του στην Μπέγια Βίστα, καταρχήν μέχρι τις 10 Μαΐου, εξέφρασε πως θα νιώσει στον πρώτο αγώνα που θα δει και πάλι κόσμο στις εξέδρες του γηπέδου.

«Ο πρώτος αγώνας με κόσμο θα είναι όπως όταν βλέπεις την κοπέλα σου μετά από διακοπές. Δεν ξέρω πότε θα παιχτεί ξανά ποδόσφαιρο, αλλά το μόνο που ελπίζω είναι να γίνει γρήγορα» ευχήθηκε ο 59χρονος Μαραντόνα.

 

Τελευταία Νέα