Καμπαγιέρο: «Αν ήμουν οπαδός, θα έλεγα στον Σαμπάολι να πάει στον δι@@@ο»

Καμπαγιέρο: «Αν ήμουν οπαδός, θα έλεγα στον Σαμπάολι να πάει στον δι@@@ο»

Gazzetta team
Καμπαγιέρο: «Αν ήμουν οπαδός, θα έλεγα στον Σαμπάολι να πάει στον δι@@@ο»

bet365

Δύο χρόνια μετά την γκάφα στο ματς της Αργεντινής με την Κροατία για τους ομίλους του Μουντιάλ, ο Γουίλι Καμπαγιέρο δεν δίστασε να αποκαλύψει το πώς ένιωθε για τον Χόρχε Σαμπάολι αφότου τον έβγαλε από την ενδεκάδα.

Κάθε Μουντιάλ επιφυλάσσει συνήθως μια «χοντρή» γκάφα, πότε από τερματοφύλακες, πότε από εσωτερικούς ποδοσφαιριστές.

Αναφορικά με το περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, η Νο1 γκέλα αντιστοιχεί στον Βίλι Καμπαγιέρο, ο οποίος για όσους χρειάζονται φρεσκάρισμα στη μνήμη τους, είχε «κρεμάσει» την Αλμπισελέστε στο ματς κόντρα στην Κροατία (3-0).

Σχεδόν δύο χρόνια μετά, ο Αργεντινός αναπληρωματικός κίπερ της Τσέλσι, μίλησε για το λάθος που τον σημάδεψε σε εκείνη τη διοργάνωση και έδειξε να έχει απωθημένα με τον Χόρχε Σαμπάολι.

Σε ερώτηση για το αν θα έπραττε όπως ο προπονητής του, αν θα τον έβγαζε δηλαδή από την ενδεκάδα στα επόμενα παιχνίδια, ο 38χρονος δεν δίστασε να εκφράσει επακριβώς τα όσα ένιωθε για τον coach εκείνη την περίοδο:

«Είναι δύσκολο να είσαι προπονητής και δεν μπορώ να σχολιάζω με αυτή τη λογική. Ο Σαμπάολι πίστευε ότι ήταν σωστό, το έκανε και αυτό είναι. Αν ήμουν οπαδός, θα του έλεγα να πάει στον δι@@@ο. Προσπαθώ, όμως, να φέρομαι με σεβασμό στους συμπαίκτες μου γιατί είμαι επαγγελματίας. Εύχομαι κάποτε να γίνω προπονητής για να μπορώ να βρίσκομαι και εγώ σε αυτή τη θέση».

 

Τελευταία Νέα