Ο Ζλάταν απειλούσε ότι θα… σκοτώσει τους συμπαίκτες του στους Γκάλαξι

Gazzetta team
Ο Ζλάταν απειλούσε ότι θα… σκοτώσει τους συμπαίκτες του στους Γκάλαξι

bet365

Η ηττοπάθεια των ΛΑ Γκάλαξι δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα του Ζλάταν, ο οποίος μετά το τέλος του πρωταθλήματος απειλούσε ότι θα... σκοτώσει όποιον τολμήσει να του απευθύνει τον λόγο.

Το διάστημα παρουσίας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο MLS και τους ΛΑ Γκάλαξι περιείχε σπουδαία γκολ από τον ίδιο, αλλά ως σύνολο η ομάδα έμεινε μακρία από τον καλό εαυτό της.

Η 13η θέση στο πρωτάθλημα του 2018 είχε «τρελάνει» τον Σουηδό σταρ, ο οποίος δεν άντεχε να βλέπει τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα στάνταρ του. Μάλιστα, όπως αναφέρει ένας εξ αυτούς, ο Βραζιλιάνος Ζοάο Πέδρο, είχε δώσει έναν αιχμηρό λόγο μετά το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Χιούστον Ντίναμο, όπου απείλησε μέχρι και να… σκοτώσει όποιον είχε κάτι να του πει.

«Στο τέλος του αγώνα πήρε τον λόγο. Είπε: ‘’Αν πρόκειται να έρχεστε εδώ για να πάτε στην παραλία ή να κάνετε βόλτα στο Χόλιγουντ, απλά πείτε το. Έχω 300 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό μου, ένα νησί, δεν έχω ανάγκη που βρίσκομαι εδώ. Ο πρώτος που θα πει κάτι σε μένα, θα τον σκοτώσω», ήταν τα λόγια του Ζλάταν.

 

Τελευταία Νέα