Μπλάτερ: «Το Μουντιάλ του 2022 μπορεί να μην διεξαχθεί στο Κατάρ»

Gazzetta team
Μπλάτερ: «Το Μουντιάλ του 2022 μπορεί να μην διεξαχθεί στο Κατάρ»

bet365

Την πεποίθηση του ότι το Μουντιάλ του 2022 μπορεί να μην διεξαχθεί στο Κατάρ, μετά τα όσα συνέβησαν μετά τις υποθέσεις δωροδοκίας.

Ο πρώην πρόεδρος της FIFA, τόνισε πως αρκετές χώρες είναι υποψήφιες για να αναλάβουν την διοργάνωση του Μουντιάλ το 2022, σε περίπτωση που «αφαιρεθεί» η διοργάνωση από τους Άραβες.

«Θα μπορούσε να γίνει στη Γερμανία, αλλά θα ήταν το δεύτερο σερί Μουντιάλ στην Ευρώπη κι αυτό θα αποτελούσε πρόβλημα. Γι’ αυτό μάλλον δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή. Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να το φιλοξενήσουν αντί να πάρουν τη διοργάνωση του 2026. Μπορούν να το κάνουν, όπως και η Ιαπωνία, που διεκδικούσε κιόλας το Μουντιάλ του 2022», τόνισε μεταξύ άλλων, ο Ζεπ Μπλάτερ.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED