Κορονοϊός: Προσοχή, νέα αναβολή και στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Προσοχή, νέα αναβολή και στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας!

bet365

Παρ' ότι τα θύματα και τα κρούσματα του κορονοϊού μειώνονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς (;) στην Ασία, αποφασίστηκε νέα αναβολή των προγραμματισμένων αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ για Μάιο και Ιούνιο.

Αναβολή – καμπανάκι για την UEFA και τις ευρωπαϊκές Λίγκες, οι οποίες φιλοδοξούν σε λίγες εβδομάδες να επιστρέψουν στα γήπεδα. Παρ' ότι τα θύματα και τα κρούσματα του κορονοϊού μειώνονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς (;) στην Ασία, η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία (AFC) προχώρησε σε νέα αναβολή των αγώνων του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι (πλέον) για Μάιο και Ιούνιο.

«Αναβολή μέχρι νεωτέρας» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ασιατική συνομοσπονδία για τα παιχνίδια της φάσης ομίλων, τα οποία προς το παρόν πάνε για τον Ιούλιο, χωρίς να αποκλείεται να μετατεθούν και για αργότερα.

«Ούσα μια από τις πρώτες ποδοσφαιρικές συνομοσπονδίες παγκοσμίως που πήρε προληπτικά μέτρα για την πανδημία του ιού Covid-19, αυτή η τελευταία απόφαση ενισχύει την δέσμευση της AFC για να εγγυηθεί την ασφάλεια και την υγεία των ποδοσφαιριστών, των ομάδων, των διαιτητών, των φιλάθλων και όλων των εμπλεκομένων πλευρών» συμπλήρωνε η ανακοίνωση.

 

Τελευταία Νέα