Ο κορονοϊός στέλνει το νέο Μουντιάλ Συλλόγων στο 2022

Gazzetta team
Ο κορονοϊός στέλνει το νέο Μουντιάλ Συλλόγων στο 2022

bet365

Η πανδημία του Covid-19 μετατόπισε το EURO για το 2021 και αυτό είχε ως συνέπεια η νέα διοργάνωση που ετοιμάζει η FIFA, να πάει με τη σειρά της ένα καλοκαίρι πίσω.

Η FIFA έχει κάνει μία πολύ μεγάλη επένδυση σε αυτό το καινούργιο μοντέλο που θέλει να λανσάρει όσον αφορά το πρώην Μουντιάλ Συλλόγων. Η νέα διοργάνωση που μάλλον θα έχει την εμπορική ονομασία «Super24» και θα περιλαμβάνει 24 ομάδες, ήταν προγραμματισμένη για τον Ιούνιο του 2021, με έδρα την Κίνα.

Ωστόσο, εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού, το EURO μετατοπίστηκε για το 2022 και αυτό είχε ως συνέπεια το Μουντιάλ Συλλόγων να πάει επίσης μία χρονιά μετά. Οπότε και εφόσον η πανδημία του Covid-19 το επιτρέψει, η νέα υπερ-διοργάνωση για τους κορυφαίους συλλόγους θα λάβει χώρα σε δύο χρόνια, με την έδρα να διατηρείται στην Κίνα.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED