Οταν η Ρέιντζερς είχε φτάσει κοντά στην απόκτηση του Ρονάλντο

Οταν η Ρέιντζερς είχε φτάσει κοντά στην απόκτηση του Ρονάλντο

Κώστας Τόπας
Οταν η Ρέιντζερς είχε φτάσει κοντά στην απόκτηση του Ρονάλντο

bet365

Ο Ρονάλντο το 1997 είχε αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ιντερ, Πριν όμως από αυτή τη μεταγραφή υπήρξε μία ομάδα -έκπληξη- η οποία έφτασε κοντά στην απόκτηση του.

Ο μάνατζερ, Τζιοβάνι Μπραντσίνι στο πρόσφατο παρελθόν είχε δηλώσει πως το «Φαίνομενο» το 1997 ήταν περιζήτητος και η Ρέιντζερς ήταν η μία από τις τρεις ομάδες που ήθελε να το εντάξει στο δυναμικό τους.

«Οι τρεις ομάδες που είχαν προσεγγίσει τον Ρονάλντο, ήταν η Ιντερ η Λάτσιο και η Ρέιντζερς», ανέφερε χαρακτηριστικά. Βέβαια, το συμβόλαιο το οποίο του πρόσφερε η Ρέιντζερς ήταν διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Η ομάδα της Σκωτίας ήθελε τον Ρονάλντο να τον χρησιμοποιεί μόνο για τα παιχνίδια του Champions League και όχι του πρωταθλήματος.

«Η προσφορά της Ρέιντζερς ήταν εκπληκτική. Του είπαν πως δεν θα χρειαστεί να αγωνίζεται σε αγώνες του πρωταθλήματος αλλά μόνο στους ευρωπαϊκούς. Η ομάδα ήθελε απεγνωσμένα να κερδίσει το Champions League και με τον Ρονάλντο πίστευε ότι θα το καταφέρει. Ηταν κάτι το οποίο δεν το είχε ξαναδεί. Βέβαια, η Ιντερ η οποία τον παρακολουθούσε από τότε που έπαιζε στην Βραζιλία κατάφερε να τον κερδίσει».

Με τους «νερατζούρι» αν και αρκετοί τραυματισμοί ταλαιπώρησαν τον Ρονάλντο κατάφερε να σκοράρει 49 τέρματα σε 68 εμφανίσεις.

 

Τελευταία Νέα