Ο Μπλάτερ διέψευσε για το σκάνδαλο δωροδοκίας στη FIFA

Gazzetta team
Ο Μπλάτερ διέψευσε για το σκάνδαλο δωροδοκίας στη FIFA

bet365

Ο Ζεπ Μπλάτερ έσπευσε να διαψεύσει τις κατηγορίες που βαραίνουν την FIFA για δωροδοκία στελεχών αναφορικά με την ανάθεση των Μουντιάλ σε Ρωσία και Κατάρ.

Το κύρος των ενεργειών της FIFA επί των ημερών προεδρίας του Σεπ Μπλάτερ αμφισβητείται για ακόμη μια φορά, εν προκειμένω σχετικά με την ανάθεση των Μουντιάλ της Ρωσίας και του Κατάρ.

Η FIFA με επίσημη θέση αντέδρασε στις κατηγορίες περί δωροδοκίας στελεχών ώστε να ψηφίσουν τις εν λόγω χώρες ως διοργανώτριες του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τώρα ήταν η σειρά του Ελβετού πρώην παράγοντα να τεθεί πάνω στο ζήτημα, διαψεύδοντας τις κατηγορίες, που αφορούν τη δική του θητεία στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία.

Η ανάθεση για το Μουντιάλ του 2018 ψηφίστηκε τον Φεβρουάριο του 2010, πέντε χρόνια πριν από την εξαετή τιμωρία αποκλεισμού από την ενασχόληση για το ποδόσφαιρο, όμως, κατά τον 84χρονο και οι δύο αναθέσεις «προέκυψαν μέσα από συμφωνία… κυρίων στην καρδιά της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA. Αυτό είναι όλο», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο πρακτορείο «Associated Press».

NEWS FEED