Κορονοϊός: Η FIFA επεκτείνει συμβόλαια και μεταγραφική περίοδο

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η FIFA επεκτείνει συμβόλαια και μεταγραφική περίοδο

bet365

Η FIFA ενημέρωσε επίσημα για το φλέγον ζήτημα των συμβολαίων που λήγουν στις 30 Ιουνίου και προανήγγειλε αυτόματη επέκταση μέχρι τη λήξη της σεζόν σε κάθε πρωτάθλημα.

Ανάμεσα στα μεγαλύτερα «στοιχήματα» που προκάλεσε η κρίση του κορονοϊού στο ποδόσφαιρο ήταν αυτό των συμβολαίων που ενδέχεται να μείνουν στον αέρα αν η σεζόν ξεπεράσει το χρονικό ορόσημο της 30ης Ιουνίου.

Μέσα από επίσημη ανακοίνωσή της, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημέρωσε για τον τρόπο με τον οποίο θα διευθετήσει το ζήτημα, αναγγέλλοντας επέκταση της διάρκειάς των συμβολαίων μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της κάθε χώρας.

Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε ότι η ημερομηνία ισχύος των συμβολαίων για την επόμενη χρονιά θα είναι αυτή στην οποία θα εκκινήσει επίσημα η νέα σεζόν, κάτι που θα εξαρτηθεί άμεσα από το πότε θα λήξει η τρέχουσα.

Σημειώνεται ότι σε αυτές τις ρυθμίσεις κάθε χώρα θα πορευτεί με βάση το δικό της πρωτάθλημα και το κατά πόσο γρήγορα θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, συνεπώς δεν θα υπάρξει ομοιομορφία σε όλη την Ευρώπη.

Όσο αφορά για τα μεταγραφικά παράθυρα, η FIFA δήλωσε το προφανές, ότι ενδεχομένως θα μετατεθεί ανάμεσα στο τέλος της σεζόν και στην έναρξη της επόμενης, δίχως να παρέχει πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες προς το παρόν.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED