Κορονοϊός: Από τη Λευκορωσία μέχρι την κινεζική Ταϊπέι παίζουν ποδόσφαιρο, πινγκ πονγκ και χόκεϊ!

Κορονοϊός: Από τη Λευκορωσία μέχρι την κινεζική Ταϊπέι παίζουν ποδόσφαιρο, πινγκ πονγκ και χόκεϊ!

bet365

Τι και αν ο κορονοϊός «θερίζει» σε όλο τον πλανήτη; Σε Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία, και Κινεζική Ταϊπέι παίζουν απόψε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πινγκ πονγκ και χόκεϊ!

Την στιγμή που έχουν καταγραφεί πλέον πάνω από 1.000.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και τουλάχιστον 54.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, υπάρχουν χώρες που πάνε κόντρα στη λογική συνεχίζοντας τα πρωταθλήματα τους.

Ρίχνοντας μια ματιά στο αποψινό πρόγραμμα διαπιστώνουμε πως δύο χώρες παίζουν ποδόσφαιρο. Πρόκειται για την Λευκορωσία με την διεξαγωγή της τρίτης αγωνιστικής, αλλά και του Μπουρούντι στην Αφρική, όπου απόψε ανοίγει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής. Η Λευκορωσία καινοτομεί και στο χόκεϊ, καθώς συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα.

Αγωνιστική δραστηριότητα υπάρχει και στο μπάσκετ σε χώρες όπως η Κίνα, η Κινεζική Ταϊπέι και εσχάτως και το Τατζικιστάν!

Στο πινγκ-πονγκ την τιμητική τους έχουν Ρώσοι, Ουκρανοί και Τσέχοι δίνοντας δεκάδες ματς κάθε μέρα.

Αξίζει να σημειωθεί στη νοτιοανατολική Ασία διεξάγονται αναμετρήσεις ερασιτεχνικού επιπέδου στο βόλεϊ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα