«Καρφί» Τιτέ για Νεϊμάρ στην εθνική Βραζιλίας: «Είναι σημαντικός, όχι αναντικατάστατος»

Gazzetta team
«Καρφί» Τιτέ για Νεϊμάρ στην εθνική Βραζιλίας: «Είναι σημαντικός, όχι αναντικατάστατος»

bet365

«Συναγερμό» σήμανε ο Τίτε με τις δηλώσεις του για τον Νεϊμάρ και τη θέση του στην Εθνική Βραζιλίας, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η ομάδα μπορεί να ζήσει και χωρίς εκείνον, αν δεν παραμείνει σταθερός και υγιής.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μπορεί να τον θεωρεί τον καλύτερο παίκτη μετά τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως, ο Τιτέ δεν διστάζει να αδειάσει τον αγαπημένο του Νεϊμάρ αναφορικά με το μέλλον του στην εθνική Βραζιλίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σελεσάο κλήθηκε να σχολιάσει τη σημασία που έχει ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν στο αγωνιστικό οικοδόμημα και πέταξε σπόντα… επαγρύπνησης στον 28χρονο εξτρέμ, καθιστώντας σαφές ότι η θέση του δεν είναι κατοχυρωμένη.

«Ο Νεϊμάρ είναι ένας παίκτης που σου δίνει σιγουριά, γιατί μπορεί να προσφέρει το απρόβλεπτο στο παιχνίδι. Μία ατομική ή ομαδική λύση που θα δώσει μπορεί να κάνει τη διαφορά κι αυτό δεν το έχουν πολλοί. Η προοπτική της ομάδας σίγουρα αλλάζει όταν είναι μαζί μας. Εγώ όμως μιλάω για τον Νεϊμάρ της τρομερής πνευματικής και σωματικής ποιότητας. Ο Νεϊμάρ είναι ουσιαστικός, αλλά όχι αναντικατάστατος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα