Κορονοϊός: Ο γιος Κανίγια συνελήφθη δις μέσα σε μια μέρα! (pic)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο γιος Κανίγια συνελήφθη δις μέσα σε μια μέρα! (pic)

bet365

Ο Αλεξάντερ Κανίγια, γιος του Αργεντινού παλαίμαχου διεθνούς επιθετικού, Κλαούντιο, συνελήφθη δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες, επειδή προσπάθησε να... ντριμπλάρει την καραντίνα.

Κλαούντιο Κανίγια, τους συγγενείς δεν τους διαλέγεις. Ο Αργεντινός παλαίμαχος επιθετικός, ήρωας της Αλμπισελέστε στο Μουντιάλ του 1990 με το γκολ του κόντρα την Βραζιλία, «ταλαιπωρείται» συνεχώς από την οικογένειά του.

Η (πρώην) σύζυγός του είχε υποστηρίξει δημοσίως ότι η νυν σύντροφος του Κανίγια τον κρατάει... μαστουρωμένο, ενώ η κόρη του, η εκρηκτική Σάρλοτ, τσιτσιδώνεται όποτε της δοθεί η ευκαιρία.

Το... καλό τρίτωσε με τον γιό του Κλαούντιο, Αλεξάντερ, ο οποίος συνελήφθη δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες, επειδή προσπάθησε να... ντριμπλάρει την καραντίνα που υπάρχει και στην Αργεντινή λόγω του κορονοϊού.

Ο Αλεξάντερ Κανίγια συνελήφθη όταν βγήκε για... βόλτα με το αυτοκίνητό του, παρέα με την σύντροφό του, μεξικάνα Μακαρένα Ερέρα. Η αστυνομία τους σταμάτησε και διαπίστωσε ότι δεν είχαν επαρκή δικαιολογία για να είναι έξω, με τον υιό Κανίγια να έχει πιαστεί στα... πράσα και λίγες ώρες νωρίτερα, σε άλλο μπλόκο.

Αμφότεροι τιμωρήθηκαν με κατ' οίκον περιορισμό. Βλέποντας, πάντως, τα... προσόντα της δεσποινίδος Ερέρα, μάλλον δεν... κακοπερνάει ο Αλεξάντερ Κανίγια!

 

Τελευταία Νέα