Κορονοϊός: Υδραυλικός ο Νάτσο Σκόκο; Όχι, κηπουρός! (pics)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Υδραυλικός ο Νάτσο Σκόκο; Όχι, κηπουρός! (pics)

bet365

Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, περνάει την καραντίνα κάνοντας δωρεές στην γενέτειρα του, το Χιουζ, και φτιάχνοντας τον κήπο του.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Στην Ελλάδα τον μάθαμε ως «υδραυλικό» ποδοσφαιριστή (επειδή έκανε πολλά και τα έκανε καλά). Εσχάτως, όμως, και στην καραντίνα του λόγω κορονοϊού, ο Νάτσο Σκόκο μας προέκυψε (και) κηπουρός!

Όπως εξήγησε σε εκπομπή τοπικού σταθμού, ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ και νυν της Ρίβερ Πλέιτ, περνάει την ώρα της απομόνωσης φτιάχνοντας τον κήπο του, ο οποίος ήταν απεριποίητος, αφού δεν μένει στο σπίτι του, στο Χιουζ του Σάντα Φε, μια κωμόπολη 5.500 κατοίκων.

«Κάνω δουλειά κηπουρικής, κόβω το χορτάρι, φτιάχνω τα φυτά. Αυτή είναι η εμπειρία μου, προσπαθώντας να περάσω τις μέρες» εξήγησε ο 34χρονος Σκόκο, ο οποίος δώρισε είδη πρώτης ανάγκης σε συντοπίτες του που έχουν οικονομικές δυσκολίες λόγω της καραντίνας (και) στην Αργεντινή, εξαιτίας του ιού Covid-19.

«Πρέπει να προσπαθούμε να δούμε την θετική πλευρά σε όλο αυτό. Μπορούμε να είμαστε πολύ χρόνο με τα παιδιά μας, κάτι που σε προσωπικό επίπεδο, είναι δύσκολο. Και αυτό μας δοκιμάζει καθημερινά σαν γονείς, με κίνητρο να τους διασκεδάζουμε, να μην βαρεθούν, να βρίσκουν τρόπους να περνάει ευχάριστα η μέρα» το αισιόδοξο μήνυμα του Σκόκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα