Ταρίμπο Γουέστ: Η κορυφαία ελεύθερη μεταγραφή στην ιστορία του Championship Manager έχει γενέθλια

Gazzetta team
Ταρίμπο Γουέστ: Η κορυφαία ελεύθερη μεταγραφή στην ιστορία του Championship Manager έχει γενέθλια

bet365

Ποιος δεν έχει κάτσει ατελείωτες ώρες μπροστά από τον υπολογιστή του παίζοντας Championship Manager. Ενα παιχνίδι το οποίο κυκλοφόρησε το 1992 και ακόμα βρίσκεται σε χιλιάδες υπολογιστής μέχρι σήμερα.

Powerfest: Η δημοφιλής σειρά από τουρνουά για τους λάτρεις του πόκερ. |21+

Μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στο παιχνίδι, ήταν όταν πλησίαζε η μεταγραφική περίοδος και εσύ αναζητούσες παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν διαφορά στο save σου.

Ενας από αυτούς ήταν και ο Ταρίμπο Γουέστ. Ο αμυντικός από τη Νιγηρία ήταν ακριβώς ο παίκτης που θα ήθελες για την θωράκιση της άμυνας σου. Πραγματικός... βράχος.

Γεννημένος στο 1974, ο Γουέστ έπαιρνε από το χέρι την ομάδα σου και την καθοδηγούσε σε επιτυχίες. Δεν άφηνε κανέναν αντίπαλο να πλησιάσει την περιοχή σου.

Η αλήθεια είναι πως στην ποδοσφαιρική του καριέρα πέρασε από πολλές ομάδες. Ξεκίνησε από την γαλλική Οσέρ και στη συνέχεια έφυγε εκτός συνόρων για λογαριασμό των Ιντερ, Ντέρμπι, Καϊζερσλάουτερν, Παρτιζάν, Πλίμουθ και Μίλαν. Αν μη τι άλλο κοσμογυρισμένος. Μάλιστα η φήμη του μεγάλωσε όταν αγωνίστηκε με την εθνική του ομάδα σε δύο Μουντιάλ και κατέκτησε Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ξεχώριζε για την ιδιαίτερη κόμη του, έχοντας λευκές και πράσινες πλεξούδες στα μαλλιά του, εμπνευσμένος από τα χρώματα της σημαίας της πατρίδας του.

Αλλά για όλα όσα πέτυχε στην πραγματικότητα στο γήπεδο, ο αμυντικός, ο οποίος μπορούσε να παίξει τόσο αριστερά όσο και στο κέντρο, ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος αμυντικός για το Championship Manager 01/02. Οι παλαιότεροι του παιχνιδιού σίγουρα θα τον θυμούνται και θα τον είχαν εντάξει στο ρόστερ τους.

Σαν σήμερα το 1974 γεννήθηκε και εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε χρόνια πολλά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα