Το παράπονο του... μαραγκού Ροναλντίνιο: «Γιατί μου το κάνει αυτό η χώρα σου;»

Gazzetta team
Το παράπονο του... μαραγκού Ροναλντίνιο: «Γιατί μου το κάνει αυτό η χώρα σου;»

bet365

Ο Ροναλντίνιο μαθαίνει να φτιάχνει έπιπλα στην φυλακή της Ασουνσιόν όπου κοντεύει να συμπληρώσει δύο εβδομάδες εγκλεισμού.

Στην σκιά της πανδημίας του κορονοϊού, ο Ροναλντίνιο βιώνει το δικό του, προσωπικό δράμα. Ο Βραζιλιάνος άλλοτε σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα κοντεύει να συμπληρώσει δύο εβδομάδες εγκλεισμού στην φυλακή της Ασουνσιόν, όπου κρατούνται ο ίδιος και ο αδελφός – μάνατζερ του, Ρομπέρτο ντε Ασίς, λόγω της περιβόητης πια υπόθεσης με τα πλαστά διαβατήρια.

Ο Ροναλντίνιο, εκτός από το αγαπημένο του ποδόσφαιρο, περνάει τον χρόνο του και μαθαίνοντας πως να... φτιάχνει έπιπλα (!), δουλεύοντας το ξύλο μαζί με άλλους συγκρατούμενους του.

Ο 39χρονος (παρά κάτι μέρες) Ρόνι μιλάει κάθε μέρα με την μητέρα του στο τηλέφωνο και δέχεται επισκέψεις από φίλους του, όπως ο Παραγουανός παίκτης του futvoley, Φερνάντο Λούγο, ο οποίος έμεινε τρεις ώρες στο πλευρό του.

«Ποτέ ξανά δεν θα έρθω στην Παραγουάη» είπε, μεταξύ άλλων, ο Βραζιλάνος στον Λούγο, χωρίς να χάσει ποτέ το χαμόγελό του, αν και του φάνηκε πολύ θυμωμένος και, με παράπονο του είπε: «Γιατί μου το κάνει αυτό η χώρα σου;».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα