Κολομπούρδας στο gazzetta.gr: «Στο Ντουμπάι υπάρχει πολλή οργάνωση, παντού υπάρχουν αντισηπτικά»

Κολομπούρδας στο gazzetta.gr: «Στο Ντουμπάι υπάρχει πολλή οργάνωση, παντού υπάρχουν αντισηπτικά»

bet365

Ο Νίκος Κολομπούρδας, που είναι στην τεχνική ηγεσία της Κ-19 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μίλησε στο gazzetta.gr για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα με τον κορονοϊό. Η αρκετή ζέστη, η αντίδραση του κόσμου και τα μέτρα της Ομοσπονδίας.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Νίκος Κολομπούρδας ζει και εργάζεται στο Ντουμπάι και συγκεκριμένα στο Dubai sport city ύστερα από την συμφωνία με την Ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για την τεχνική ηγεσία της Κ-19!

Μιλώντας στο gazzetta.gr περιγράφει την οργάνωση που υπάρχει στην χώρα, ενώ αναφέρεται και στις ψηλές θερμοκρασίες που υπάρχουν.

Τι μέτρα έχουν παρθεί για τον αθλητισμό της χώρας;

Η Ομοσπονδία έχει πάρει μέτρα, έχει διακόψει τα πάντα. Από διάφορα meetings μέχρι τις αθλητικές δραστηριότητες. Όλες οι προπονήσεις, όλα τα τουρνουά, ό,τι είχαμε σχεδιάσει έχουν αναβληθεί. Για περίπου έναν μήνα δεν θα γίνει τίποτα.

Οι ομάδες, επίσης, έχουν διακόψει τις προπονήσεις και σε όλες τις ηλικίες έχουν διακοπεί τα πρωταθλήματα.

Η ζέστη βοηθάει; Τι λένε εκεί οι ειδικοί;

Ο καιρός αρχίζει να αλλάζει, έχει αρκετή ζέστη, υπάρχουν πάνω από 30 βαθμοί αυτήν τη στιγμή. Δεν ξέρω αν βοηθάει, λένε ότι βοηθάει αλλά εδώ πρέπει απαντήσουν οι ειδικοί. Δεν μπορεί ο ιός να επιβιώσει τόσο αλλά αν κάποιος έχει τον ιό δεν τον προφυλάσσει η ζέστη, οπότε θέλει προσοχή.

Πως αντιδρά ο κόσμος;

Συνήθως όπως και στην Ελλάδα. Εχει λιγοστεύσει ο κόσμος έξω, στα μαγαζιά, στα καφέ, στα εστιατόρια, στους δρόμου, στις παραλίες... προφυλάσσεται. Όλοι πλένουν πολύ καλά τα χέρια τους. Υπάρχουν αντισηπτικά σ' όλα τα σημεία για να να προστατεύεσαι, να πλένεις τα χέρια σου, μάσκες παντού. Όλοι φορούν μάσκες. Σίγουρα, δεν υπάρχει αυτός ο πανικός, δεν είναι τόσα πολλά τα κρούσματα απ' όσα έχουν βγει προς τα έξω. Στα σούπερ μάρκετ ψωνίζει ο κόσμος πάρα πολύ και κάθεται στο σπίτι.

Γενικά, η κίνηση έχει μειωθεί πολύ αλλά όλα λειτουργούν και υπάρχει πολλή οργάνωση».

 

Τελευταία Νέα