ΠΑΟΚ: Οι πρώτες επαφές με τη Φορταλέζα (pic)

ΠΑΟΚ: Οι πρώτες επαφές με τη Φορταλέζα (pic)

ΠΑΟΚ: Οι πρώτες επαφές με τη Φορταλέζα (pic)

bet365

O ατζέντης, Λέο Κορνατσίνι, που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας Σαββίδη στη Βραζιλία, συναντήθηκε στη με τον πρόεδρο της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ.

Τις πρώτες επαφές και συζητήσεις με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομάδας είχε την Τρίτη (3/3) ο Λέο Κορνατσίνι στο Σάο Πάολο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των βραζιλιάνικων ΜΜΕ ο ατζέντης του Ντάγκλας Αουγκούστο και άλλων ποδοσφαιριστών, που έχει αναλάβει το μεσολαβητικό ρόλο στις επαφές της οικογένειας Σαββίδη με τη Φορταλέζα, συζήτησε με τον Μαρσέλο Παζ το ενδεχόμενο επένδυσης του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ στην ομάδα της Βραζιλίας.

Όπως σημειώνεται ο Μαρσέλο Παζ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τόνισε ότι βλέπει περισσότερη βιωσιμότητα σε μια σύμβαση εταιρικής επένδυσης ή χορηγίας.

«Είμαστε σίγουροι πλέον ότι η Φορταλέζα είναι σε εκπληκτικά χέρια. Εκπληκτικός πρόεδρος και πολύ επαγγελματίας. Ευχαριστώ, Μαρσέλο Παζ για όλη την προσοχή και την διαθεσιμότητά σου κατά τη διάρκεια των συνομιλιών», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, o Λέο Κορνατσίνι.

 

Τελευταία Νέα