Στον αέρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην Σάντος μετά από μόλις δύο μήνες!

Στον αέρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην Σάντος μετά από μόλις δύο μήνες!

Gazzetta team
Στον αέρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην Σάντος μετά από μόλις δύο μήνες!

bet365

Αβέβαιο το μέλλον του άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, στο τιμόνι της βραζιλιάνικης Σάντος, μόλις δύο μήνες αφότου ανέλαβε.

Άλλοι στην ηλικία του (73 ετών), έχουν πάρει σύνταξη. Όχι, όμως, και ο ακούραστος Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος από το 2010 έως το 2012 κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, συμπλήρωσε αισίως είκοσι διαφορετικές ομάδες (!), όταν δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, συμφώνησε να αναλάβει την Σάντος.

Μόλις δύο μήνες μετά, όμως, η διοίκηση του βραζιλιάνικου συλλόγου δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη και δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην λύση του συμβολαίου του Φερέιρα, ο οποίος υπέγραψε για έναν χρόνο.

Η ήττα από την Ιτουάνο για το τοπικό πρωτάθλημα Παουλίστα (0-2) αύξησε την πίεση για τον βετεράνο τεχνικό, με τον πρόεδρο Ζοσέ Κάρλος Πέρες να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, αφού υπάρχει δυσαρέσκεια και για το γεγονός ότι η ομάδα δεν δείχνει ιδιαίτερη βελτίωση.

Το Σάββατο (29/02), η Σάντος υποδέχεται την Παλμέιρας στο «Classico» του Σάο Πάολο, στο τελευταίο της παιχνίδι πριν από την πρεμιέρα της στο Copa Libertadores, κόντρα στην Ντεφένσα ι Χουστίσια, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στην Αργεντινή (Τρίτη 03/03).

 

Τελευταία Νέα