Παραμένει σε καραντίνα η ομάδα της Γουχάν λόγω κορωνοϊού

Gazzetta team
Παραμένει σε καραντίνα η ομάδα της Γουχάν λόγω κορωνοϊού

bet365

Τουλάχιστον μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου θα παραταθεί η καραντίνα επί ισπανικού εδάφους για τα μέλη της Γουχάν Ζαλ, συμπληρώνοντας σχεδόν έναν μήνα μακριά από τις οικογένειες τους λόγω του κορωνοϊού.

Την ώρα που η Γουχάν «κρύβεται» από τον κορωνοϊό, με τους δρόμους να έχουν ερημώσει και μια ολόκληρη πόλη να βρίσκεται σε καθεστώς απομόνωσης, η ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει σ'αυτήν εξακολουθεί να προφυλάσσεται στην Ισπανία.

Παίκτες και προπονητικό επιτελείο της Γουχάν Ζαλ έχουν αποκλειστεί ουσιαστικά στο Σοτογκράντε, προάστιο της Ανδαλουσίας, όπου κατέλυσαν στις 29 Ιανουαρίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους πριν από την έναρξη της σεζόν στο κινεζικό πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να επιστρέψουν τουλάχιστον μέχρι τις 24 Φλεβάρη.

Παρά το γεγονός ότι σχεδίαζε να επιστρέψει την Παρασκευή (14/2), το σύνολο του Ισπανού coach, Χοσέ Γκονθάλεθ, θα κλείσει τέσσερις εβδομάδες μακριά από την βάση του και σε καθεστώς καραντίνας ελέω κορωνοϊού, συνθήκη που δοκιμάζει τις αντοχές των μελών της αποστολής.

 

Τελευταία Νέα