Ο Σαμουέλ Ετό κινδυνεύει με φυλάκιση!

Gazzetta team
Ο Σαμουέλ Ετό κινδυνεύει με φυλάκιση!

bet365

Ο Καμερουνέζος παλαίμαχος επιθετικός δεν έδωσε το παρών σε ισπανικό δικαστήριο για υπόθεση που αφορά την πατρότητα ενός κοριτσιού και τώρα μπλέκει σε περιπέτειες.

Πριν από πέντε μήνες, ο Σαμουέλ Ετό έγινε είδηση, επειδή ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα παπούτσια του, ύστερα από μια θρυλική καριέρα σε Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Τσέλσι, μεταξύ άλλων. Τον Ιανουάριο απασχόλησε και πάλι τα ΜΜΕ, γιατί έβγαλε στο σφυρί μια εντυπωσιακή Porsche Carrera GT.

Τις τελευταίες ώρες, ο 38χρονος, παλαίμαχος πλέον επιθετικός, έγινε και πάλι είδηση, αλλά για τους λάθους λόγους. Ο Ετό, λοιπόν, κινδυνεύει σοβαρά με φυλάκιση, επειδή δεν έδωσε το παρών, ως όφειλε, σε ισπανικό δικαστήριο που επιδίκαζε υπόθεση που αφορά την πατρότητα ενός κοριτσιού.

Η ιστορία ξεκίνησε το 1998 όταν ο Ετό, ως παίκτης της Μαγιόρκα, φέρεται να είχε συνάψει δεσμό με την Αντιλένσα ντο Ροσάριο Νέβες, μια κοπέλα με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι. Η Αντιλένσα έμεινε έγκυος και, όταν ο Ετό το έμαθε, αποφάσισε να βάλει τέλος στην σχέση.

Την διαβεβαίωσε, όμως, ότι θα εκπληρώνει τις νομικές του υποχρεώσεις για το παιδί που επρόκειτο να γεννηθεί. Έδωσε στην Αντιλένσα έναν νέο αριθμό κινητού τηλεφώνου, όπως της είπε, αλλά αποδείχθηκε ότι ο αριθμός αυτός δεν υπήρχε.

Μόλις τον περασμένο Ιούλιο, ο αρμόδιος δικαστής ενέκρινε μια μηνιαία διατροφή 1.400 ευρώ για την Έρικα ντο Ροσάριο Νέβες, όπως λέγεται η 19χρονη πλέον κοπέλα, η οποία φέρεται να είναι η πρωτότοκη κόρη του Ετό.

Οι δικηγόροι της οικογένειας Ροσάριο Νέβες κατηγορούν τον Ετό ότι δεν απάντησε καν στις κλήσεις τους για να αναλάβει τις ευθύνες του, θα τον καταγγείλουν για εγκατάλειψη οικογένειας αν συνεχίσει να αρνείται να πληρώσει (δεν έχει δώσει ούτε ευρώ μέχρι τώρα) και, σε μια τέτοια περίπτωση, η ποινή φυλάκισης από το δικαστήριο μοιάζει δεδομένη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα