Ρόχο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προσεχώς δανεικός στην Εστουδιάντες

Ρόχο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προσεχώς δανεικός στην Εστουδιάντες

Gazzetta team
Ρόχο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προσεχώς δανεικός στην Εστουδιάντες

bet365

Θέμα χρόνου είναι η μετακίνηση του Μάρκος Ρόχο στην Εστουδιάντες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.

Η διαρκής περίοδος απραξίας του Μάρκος Ρόχο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα λάβει τέλος όπως όλα δείχνουν, με την Εστουδιάντες να κάνει κίνηση για τον δανεισμό του Αργεντίνου αμυντικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», η ομάδα του Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν έχει συμφωνήσει τόσο με τον παίκτη όσο και με τους Κόκκινους Διαβόλους για τον δανεισμό του ως το τέλος της περιόδου, χωρίς να υπάρχουν λεπτομέρειες για ενδεχόμενη οψιόν.

Έτσι, ο 29χρονος αμυντικός θα διαβεί τον... μονόδρομο της επιστροφής στην πατρίδα του και τον σύλλογο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, προκειμένου να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας καταγράψει μόλις τρεις συμμετοχές στην φετινή Premier και εννιά συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Σημειώνεται ότι το τρέχον του συμβόλαιο στο Μάντσεστερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα