Ροναλντίνιο: «Δεν άλλαξα εγώ μόνος μου την ιστορία της Μπαρτσελόνα»

Ροναλντίνιο: «Δεν άλλαξα εγώ μόνος μου την ιστορία της Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
Ροναλντίνιο: «Δεν άλλαξα εγώ μόνος μου την ιστορία της Μπαρτσελόνα»

bet365

Έδωσε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Mundodeportivo.

Για την πορεία του στην Μπαρτσελόνα μίλησε σε πρόφατή του συνέντευξη στην Mundodeportivo, ο Ροναλντίνιο.

Πολλοί θεωρούν πως με την απόδοσή του, ο Βραζιλιάνος κατάφερε να αλλάξει επίπεδο την Μπαρτσελόνα, ωστόσο, ο ίδιος το αρνείται κατηγορηματικά. «Με κάνει υπερήφανο να ακούω ότι άλλαξα την ιστορία της Μπαρτσελόνα, αλλά ξέρω ότι δεν ήταν έτσι. Δεν ήμουν εγώ, ήταν μια ομάδα παικτών που βρέθηκε σε μια υπέροχη εποχή».

Ο Ροναλντίνιο παραδέχτηκε πως ο Ράικαρντ ήταν ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκε, ενώ για τον Μέσι σημείωσε: «Με τον Μέσι, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον τέλεια με την μπάλα. Θα σημείωνα, όμως, το πόσο ήρεμος είναι. Είναι κάτι που αγαπώ σε αυτόν, ποτέ δεν δημιουργεί πρόβλημα, είναι πάντα με την οικογένειά του και τους πιο κοντινούς σε αυτόν ανθρώπους».

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως κάθε παιχνίδι που έδωσε το απόλαυσε: «Κάθε φορά που έπαιζα ποδόσφαιρο, ήμουν πάντα χαρούμενος», συμπλήρωσε, ενώ παραδέχθηκε ότι τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του τις πέρασε στη Μπαρτσελόνα, γιατί, όπως σημείωσε, «η Μπαρτσελόνα έχει ένα στυλ παιχνιδιού που αγαπώ».

Τέλος, ο Ροναλντίνιο παραδέχεται ότι δεν παρακολουθεί πολλά παιχνίδια ολόκληρα, αλλά μένει μόνο στο να βλέπει τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις των αγώνων.

 

Τελευταία Νέα