Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έκαναν ντεμπούτο στα 90's και συνεχίζουν να παίζουν (pics)

Gazzetta team
Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έκαναν ντεμπούτο στα 90's και συνεχίζουν να παίζουν (pics)

bet365

Μπορεί τα χρόνια να περνούν, αυτοί, όμως, μένουν αγέραστοι.

Τα 90's μπορεί να φαίνονται πολύ μακριά πια, ωστόσο, σήμερα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έκαναν ντεμπούτο εκείνη τη δεκαετία και μέχρι σήμερα συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν.

Το Transfermarkt δημιουργήσε μια λίστα με την αξία μερικών από αυτών στο σημερινό χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου.

Αυτή είναι η λίστα με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν καταφέρει να αγωνιστούν σε 4 διαφορετικές δεκαετίες:

- Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (3.68 εκ. ευρώ): Πρώτος στη λίστα δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος αποφάσισε τελικά να φύγει από τις ΗΠΑ και να επιστρέψει στην Ιταλία και την αγαπημένη του Μίλαν για τους επόμενους 6 μήνες. Ο Ζλάταν είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Μάλμε το 1999, όντας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του.

- Τζανλουίτζι Μπουφόν (1.05 εκ. ευρώ): Ο Ιταλός γκολκίπερ, στα 41 του πια, είναι ένας από τους γερόλυκους του αθλήματος. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Πάρμα το 1995 και κανείς δεν γνωρίζει εάν αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία του.

- Μάξι Ροντρίγκες (526 χιλιάδες ευρώ): Ο 39χρονος Αργεντίνος, ο οποίος αγωνίστηκε σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, όπως την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ, έκανε ντεμπούτο το 1999 στην Νιούελς Ολντ Μπόις. Σήμερα παίζει ακόμη για την αγαπημένη του ομάδα στην Αργεντινή, διανύοντας πια την 21η του σεζόν σε επαγγελματικό επίπεδο.

- Κλαούντιο Πιζάρο (526 χιλιάδες ευρώ): Ο Περουβιάνος επιθετικός μπορεί να έχει περάσει τα 40, ωστόσο, δεν τα παρατάει ακόμα. Πρώτη φορά ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε το 1996, ενώ έγινε διάσημος από την παρουσία του στην Μπουντεσλίγκα και συγκεκριμένα στην Βέρντερ Βρέμης και την Μπάγερν Μονάχου.

- Ρόκε Σάντα Κρους (263 χιλιάδες ευρώ): Ο επιθετικός που έπαιξε, μεταξύ άλλων, στην Μπάγερν Μονάχου και την Μαν. Σίτυ ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 στην Ολίμπια και σ' αυτήν αγωνίζεται πια από το 2016.

- Γκάρεθ Μπάρι (789 χιλιάδες ευρώ): Κανείς άλλος δεν έχει μετρήσει τόσες εμφανίσεις στην Premier League, όσο ο Άγγλος 38χρονος γερόλυκος. Ξεκίνηση την καριέρα του στην Άστον Βίλα το 1998 και σήμερα αγωνίζεται στην Γουέστ Μπρομ.

- Εμρέ Μπελόζογλου (526 χιλιάδες ευρώ): Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής, γνωστός για το πάθος και την ένταση που βγάζει στο γήπεδο, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Γαλατάσαραϊ το 1996. Σήμερα, ωστόσο, ο αρχηγός για περισσότερα από 100 ματς με την εθνικής Τουρκίας, αγωνίζεται στην Φενέρμπαχτσε.

- Μίλαν Μπάρος (263 χιλιάδες ευρώ): Ο Τσέχος επιθετικός ο οποίος έγινε γνωστός για τις εμφανίσεις του με τη Λίβερπουλ σήμερα, σε ηλικία 38 ετών, αγωνίζεται στη ΦΚ Μπάνικ Οστράβα, την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του το 1998.

- Σουνσούκε Νακαμούρα: (105 χιλιάδες ευρώ): Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής που έμεινε στις μνήμες όλων μας από τα παιχνίδια του με τη Σέλτικ δεν έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά αγωνίζεται στην Γιοκομάχα FC.

- Κένι Μίλλερ (210 χιλιάδες ευρώ): Ο Σκωτσέζος στράικερ έκανε το ντεμπούτο το 1998 στη Χιμπς και σήμερα παίζει σε σύλλογο της σκωτσέζικης Premiership, έχοντας σκοράρει ήδη 9 γκολ σε 23 αναμετρήσεις. Καθόλου άσχημα!

 

Τελευταία Νέα