Εμπνευσμένα από τα θρυλικά Total 90's θα είναι τα νέα Phantom Venom της Nike

Gazzetta team
Εμπνευσμένα από τα θρυλικά Total 90's θα είναι τα νέα Phantom Venom της Nike

bet365

Τα νέα παπούτσια της Nike ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν.

Εμπνευσμένα από τα Total 90's του 2002 πρόκειται να είναι τα νέα Phantom Venom της Nike.

Τα ιστορικά παπούτσια που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Μουντιάλ του 2002 είχαν φορέσει μερικοί από τους μεγαλύτερους σταρ της εποχής, εκ των οποίων ο Φρατζέσκο Τότι, ο Λουίς Φίγκο, ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Γουέιν Ρούνεϊ και ο Πολ Σκόουλς.

Τα Phantom Venom, τα οποία αποτελούν μία από τις ναυαρχίδες της Nike σήμερα, πρόκειται να είναι μαύρα, λευκά, κόκκινα και να έχουν, ουσιαστικά, το ίδιο σχέδιο με τα Total 90's.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το Footy Headlines, τα νέα μοντέλα πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό, την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2020, ενώ η τιμή τους θα φτάνει τα 290 ευρώ.

Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που εμφανίζονται νέα μοντέλα παπουτσιών εμπευσμένα από τα Total 90's, καθώς το 2019 είχε επανακυκλοφορήσει το «Laser I», δώδεκα χρόνια μετά το πρώτο του λανσάρισμα.

Αυτός που έτρεξε πρώτος να τα φορέσει ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος έχει ταυτιστεί με τα συγκεκριμένα παπούτσια και τις επιδόσεις του με την Μαν. Γιουνάιτεντ και την εθνική Αγγλίας την πρώτη δεκαετία του 2000.

 

Τελευταία Νέα