«Επαφές της πλευράς Σαββίδη και με τη Φορταλέζα» (pics)

«Επαφές της πλευράς Σαββίδη και με τη Φορταλέζα» (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
«Επαφές της πλευράς Σαββίδη και με τη Φορταλέζα» (pics)

bet365

Νέα δημοσιεύματα στη Βραζιλία εμπλέκουν τον Ιβάν Σαββίδη σε σενάρια απόκτησης ή συνεργασίας του με ποδοσφαιρικούς συλλόγους, όπως η Φορταλέζα και η Παρανά.

Με τίτλο «ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος επενδυτής ενδιαφέρεται για τη Φορταλέζα», η «Gazeta Esportiva» στέκεται στις επαφές μεταξύ της πλευράς του Ιβάν Σαββίδη και της διοίκησης της Φορταλέζα.

«Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ από την Ελλάδα ενδιαφέρεται για να αποκτήσει ή να συνεργαστεί με τον σύλλογο από τη Βραζιλία», αναφέρεται στο δημοσίευμα, όπου γίνεται λόγος για τις πρώτες συζητήσεις και την παρουσίαση των δεδομένων στην πλευρά Σαββίδη, «ο οποίος ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια ομάδα στη Βραζιλία ή να συνάψει εταιρική σχέση».

Όπως τονίζεται η διοίκηση της Φορταλέζα, μέσω του προέδρου της Μαρσέλο Παζ, επιβεβαίωσε τις επαφές με εκπρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη και σύντομα «οι δύο πλευρές θα ξεκινήσουν επισήμως τις επαφές και θα αρχίσουν οι συνομιλίες».

Τέλος οι Βραζιλιάνοι στο ρεπορτάζ τους βάζουν στο παιχνίδι και την Παρανά, «η περίπτωση της οποίας εξετάζεται από τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή».

 

Τελευταία Νέα