Μασούντ-Χατζισαφί: Τα φετινά πεπραγμένα τους στο Ιράν!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μασούντ-Χατζισαφί: Τα φετινά πεπραγμένα τους στο Ιράν!

bet365

Οι Μασούντ Σοτζέι και Εχσάν Χατζισαφί μετά την καριέρα τους σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντιστοίχως επέστρεψαν με έναν μήνα διαφορά στο Ιράν και συγκεκριμένα στην Τράκτορ Σαζί, όπου αποτελούν τα μεγάλα ονόματα του συλλόγου.

Ο αρχηγός της εθνικής Ιράν επαναπατρίστηκε στις 2 Αυγούστου 2018 και όσοι πίστεψαν πως επρόκειτο σύντομα να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια διαψεύσθηκαν.

Ο Μασούντ στα 35 του όχι μόνο συνεχίζει το ποδόσφαιρο, αλλά αποτελεί τον μεγάλο και αδιαμφισβήτητο ηγέτη της Τράκτορ.

Στην φετινή σεζόν που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει αγωνιστεί στα 15 από τα 16 παιχνίδια, έχοντας στο ενεργητικό του 3 γκολ, αλλά και 15 ασίστ! Δικαιολογημένα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ιρανικού πρωταθλήματος και πάνω του οι άνθρωποι της Τράκτορ εναποθέτουν τις ελπίδες τους για κατάκτηση του τίτλου, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία του συλλόγου.

Σε ότι φορά τον Εχσάν Χατζισαφί, ο 29χρονος σέντερ μπακ εντάχθηκε στο δυναμικό της Τράκτορ ένα μήνα μετά τον Μασούντ (2/9/18) και αποτελεί βασικό πυλώνα στην φετινή πορεία της ιρανικής ομάδας.

Ο Χατζισαφί επίσης έχει καταγράψει 15 συμμετοχές, όλες ως βασικός σημειώνοντας 2 γκολ.

Η Τράκτορ Σάζι βρίσκεται μετά την συμπλήρωση 16 αγωνιστικών στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας τέσσερις βαθμούς λιγότερους σε σχέση με την πρωτοπόρο Περσέπολις (34) και έναν συγκριτικά με την Σεπαχάν (31).

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες οι ποδοσφαιριστές της Τράκτορ (φωτό) τίμησαν την μνήμη του Ιρανού αρχιστράτηγου, Κασέμ Σουλεϊμανί που δολοφονήθηκε από αμερικανικές δυνάμεις στο Ιράκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα