Νταβίντ Βίγια: Αποσύρθηκε ως κυπελλούχος! (vid)

Gazzetta team
Νταβίντ Βίγια: Αποσύρθηκε ως κυπελλούχος! (vid)

bet365

Το Κύπελλο Ιαπωνίας κατέκτησε η Vissel Cobe στο τελευταίο ματς του Ισπανού φορ πριν αυτός «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Ιδανικό φινάλε στην καριέρα του έδωσε ο Νταβίντ Βίγια.

Μαζί με τον Αντρές Ινιέστα, συνέβαλαν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ιαπωνίας έπειτα από 22 χρόνια την ομάδα τους Vissel Kobe στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στην Κασίμα Άντλερς.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν οι κάτοχοι του τελευταίου τίτλου από το 2019 και το τελικό 2-0 για την ομάδα των δύο πρώην άσσων της Μπαρτσελόνα, έδωσε τα σκήπτρα στην Kobe στον αρχαιότερο θεσμό της χώρας.

Το Κύπελλο του Αυτοκράτορα, όπως είναι η εναλλακτική του ονομασία, διεξάγεται από το 1921, ενώ είναι ιδιαίτερης σημασίας φέτος το γεγονός ότι έλαβε χώρα στο νέο εθνικό Ολυμπιακό στάδιο, του οποίου ήταν και τα επίσημα εγκαίνια, εκεί που θα διεξαχθεί πλήθος αγώνων το καλοκαίρι του 2020, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μάλιστα, οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές μπήκαν στην περιορισμένη λίστα των ευρωπαίων που έχουν κατακτήσει το συγκεκριμένο Κύπελλο, μαζί με τους Βερμάελεν, Ποντόλσκι και Σάμπερ.

Δείτε το βίντεο από τους πανηγυρισμούς:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα