Βραζιλία – Ιταλία: Αναβιώνει ο τελικός του Μουντιάλ των ΗΠΑ (pic & vid)

Gazzetta team
Βραζιλία – Ιταλία: Αναβιώνει ο τελικός του Μουντιάλ των ΗΠΑ (pic & vid)

bet365

Στιγμές από τον μνημειώδη τελικό της Πασαντίνα στο Μουντιάλ του 1994 θα ζωντανέψουν ανάμεσα σε Βραζιλία και Ιταλία, με την ομοσπονδία της «Σελεσάο» να ανακοινώνει φιλικό των παλαιμάχων των δύο ομάδων στην Φορταλέζα, στις αρχές Γενάρη.

Αυτόματο Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ένας από τους μιο μυθικούς τελικούς στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων αναβιώνει στις 9 Ιανουαρίου στην Φορταλέζα της Βραζιλίας. Η πρωταθλήτρια Σελεσάο στο Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994 θα παίξει ξανά κόντρα στην Ιταλία του Αρίγκο Σάκι, σε ένα φιλικό ματς με τα περισσότερα αστέρια του τότε να δίνουν το «παρών», ξυπνώντας μνήμες από την σπουδαία αναμέτρηση.

Οι Ρονάλντο, Καφού, Ντούνγκα, Μαζίνιο, Ταφαρέλ, Μπεμπέτο, Αλνταΐρ θα κοντραριστούν 26 χρόνια αργότερα με τους Κοστακούρτα, Μπαρέζι, Τασότι, Αλμπερτίνι, Πανούτσι μεταξύ άλλων, όμως, θα απουσιάζει ο μοιραίος πρωταγωνιστής, Ρομπέρτο Μπάτζιο. Ο Ιταλός σταρ, που αστόχησε στο καθοριστικό πέναλτι του τελικού, δεν θα καταφέρει να βρεθεί στην Βραζιλία, αλλά ακόμα κι έτσι το νέο έτος θα ξεκινήσει με μια επική μονομαχία από τα παλιά, όπως ανακοίνωσε και η βραζιλιάνικη ομοσπονδία μέσω Twitter.

«Το 2020 ξεκινά με μια μονομαχία θρύλων. Τα αστέρια που κατέκτησαν το 4ο Μουντιάλ θα βρεθούν στο γήπεδο για να ξαναπαίξουν τον τελικό που έμεινε στην ιστορία».

 

Τελευταία Νέα