Η Μπάνφιλντ βγάζει τον Οσβάλντο από την απόσυρση

Gazzetta team
Η Μπάνφιλντ βγάζει τον Οσβάλντο από την απόσυρση

bet365

Έτοιμος να ανακαλέσει την απόσυρση του και να επιστρέψει στην ενεργό δράση για λογαριασμό της Μπάνφιλντ φέρεται να είναι ο Ντάνι Οσβάλντο, σύμφωνα με αργεντίνικο δημοσίευμα.

Τρία χρόνια ήταν αρκετά μακριά από την πρώτη αγάπη του και παντοτινή αγάπη του. Ο Ντάνι Οσβάλντο, αφού αποσύρθηκε πρόωρα από το ποδόσφαιρο για χάρη της άλλης του λατρείας, της μουσικής, είναι έτοιμος να φορέσει ξανά παπούτσια και να επιστρέψει στην ενεργό δράση, για λογαριασμό της Μπάνφιλντ.

Σύμφωνα με την αργεντίνικη «Ole», ο 33χρονος Ιταλός γεννημένος στο Λανούς σέντερ φορ, έχει έρθει σε επαφή με τον σύλλογο, που μεταξύ άλλων ανδρώθηκε ποδοφαιρικά και πρόκειται να δοκιμαστεί στις αρχές του Γενάρη, ούτως ώστε να πείσει στο 100% τους ανθρώπους του κλαμπ για την ετοιμότητα του και να υπογράψει ακολούθως συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας.

Αν τελικά επικυρωθεί επίσημα το comeback, ο Οσβάλντο θα παίξει ξανά μπάλα επαγγελματικά μετά τις αρχές του 2016 και το πέρασμα των τριών συμμετοχών από την Μπόκα Τζούνιορς, ενώ η τελευταία του ολόκληρη σεζόν (2015-16) καταγράφηκε στην Πόρτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα