Λίβερπουλ: Χούβερ και Βαν Ντεν Μπεργκ πάνε Κατάρ!

Λίβερπουλ: Χούβερ και Βαν Ντεν Μπεργκ πάνε Κατάρ!

Gazzetta team
Λίβερπουλ: Χούβερ και Βαν Ντεν Μπεργκ πάνε Κατάρ!

bet365

Την επιπλέον ενίσχυση της άμυνάς του θέλει ο Γιούργκεν Κλοπ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και κάλεσε τους δύο σέντερ μπακ να πάνε στο Κατάρ. Μαζί και ο Κέλεχερ.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Χωρίς Ματίπ και Λόβρεν ο Γερμανός προπονητής έχει στη διάθεσή του μόνο τους Φαν Ντάικ και Τζο Γκόμεζ για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει απόψε (19:30, ΕΡΤ3) την Μόντερεϊ του Μεξικό και, αν, όπως αναμένεται, περάσει στον τελικό δεν θα θέλει να είναι μόνο με δύο καθαρόαιμα μπακ στο ρόστερ της.

Γι'αυτό τον λόγο, ο Γιούργκεν Κλοπ κάλεσε στην αποστολή και δύο εκ των βασικών της ομάδας που παρατάχθηκε το βράδυ της Τρίτης απέναντι στην Άστον Βίλα.

Πρόκειται για τους Σεπ Βαν Ντεν Μπεργκ και Κι-Χάνα Χούβερ, με τους δύο Ολλανδούς να πλαισιώνει και ο Κάομιν Κέλεχερ, ο επίσης βασικός τερματοφύλακας της χθεσινής εκτός έδρας ήττας.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο 16χρονος Χάρβι Έλιοτ που εντυπωσίασε στην αναμέτρηση δεν κλήθηκε εξίσου, ωστόσο η Λίβερπουλ έχει υπεροπλία στα «φτερά» με Σαλάχ, Μανέ, Σακίρι και Οριγκί.

 

Τελευταία Νέα