Μουντιάλ Συλλόγων: Λύγισε ο Λουτσέσκου, στον τελικό η Φλαμένγκο (vid)

Gazzetta team
Μουντιάλ Συλλόγων: Λύγισε ο Λουτσέσκου, στον τελικό η Φλαμένγκο (vid)

bet365

Η Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κράτησε το προβάδισμα της από το πρώτο ημίχρονο και ηττήθηκε από την Φλαμένγκο (3-1), που προκρίθηκε στον τελικό.

Το πάλεψε αλλά λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο η Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου κι έτσι έχασε την θέση στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων στο Κατάρ από την Φλαμένγκο (3-1).

Η ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ κρατούσε στα χέρια της την πρόκριση στο πρώτο μέρος, έχοντας προηγηθεί με τον Αλ Νταουσαρί στο 18' κι έβαλε δύσκολα στους πρωταθλητές Λατινικής Αμερικής.

Ωστόσο, με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, η Φλα επανέφερε την ισορροπία με γκολ του Ντε Αρασκαέτα στο 49' και κατάφερε να γυρίσει το ματς στο 78', χάρη σε τέρμα του Ενρίκε.

Κάπου εκεί οι Σαουδάραβες λύγισαν κι έκαναν δώρο το 3-1 στην ομάδα του Ζόρζε Ζέσους με αυτογκόλ του Αλμπουλαχί στο 82', ενώ αμέσως μετά, στο 83', αποβλήθηκε και ο Καρίγιο με κόκκινη κάρτα.

Έτσι, οι Βραζιλιάνοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους από τον ζευγάρι Λίβερπουλ-Μοντερέι, με τον ηττημένο να παίζει για την 3η θέση κόντρα στην ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού.

 

Τελευταία Νέα