Δίδυμο Ραζβάν και Μιρτσέα Λουτσέσκου θέλει η Σαχτάρ!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Δίδυμο Ραζβάν και Μιρτσέα Λουτσέσκου θέλει η Σαχτάρ!

bet365

Ο αποκλεισμός της Σαχτάρ Ντόνετσκ με το ταπεινωτικό 0-3 από την Αταλάντα στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων έχει φέρει σε δυσχερή θέση τον Πορτογάλο τεχνικό, Λουίς Κάστρο.

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο ουκρανικός σύλλογος απώλεσε το μπόνους των εκατομμυρίων που θα εισέπραττε εάν προκρίνονταν στη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ την ίδια στιγμή ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Ρινάτ Αχμέτον, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τον 58χρονο προπονητή.

Η Σαχτάρ στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν έχει αντίπαλο όντας 13 βαθμούς μπροστά από την Ζόρια, όμως στο Κύπελλο αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τη Ντιναμό Κιέβου.

Ο Αχμέτοφ σκοπεύει να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Κάστρο, σκοπεύοντας μάλιστα να επαναφέρει τον 74χρονο Μιρτσέα Λουτσέσκου από κοινού με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ως τεχνικό δίδυμο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα