Πιθανή διασταύρωση Λουτσέσκου με Ζέσους ή Κλοπ! (pic)

Gazzetta team
Πιθανή διασταύρωση Λουτσέσκου με Ζέσους ή Κλοπ! (pic)

bet365

Η Αλ Χιλάλ κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ στην Ασία και μαζί με αυτό, εξασφάλισε και την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA, όπου ήδη έχουν θέση οι Φλαμένγκο και Λίβερπουλ.

H ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν ακόμα τίτλο μετά τον σημερινό της θρίαμβο, καθώς θα συμμετέχει στη διοργάνωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στο Κατάρ.

Μάλιστα, ένα μικρό προβάδισμα μπορεί να αναγνωριστεί στην ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ μιας και θα παίζει στα... λημέρια της, κάτι που για τέτοιες συνθήκες παίζει πάντα ρόλο. Θυμίζουμε, ότι ήδη την συμμετοχή τους στη διοργάνωση έχουν εξασφαλίσει Λίβερπουλ και Φλαμένγκο ως νικήτριες των Champions League και Copa Libertadores, αντίστοιχα. Ωστόσο αυτές βρίσκονται ήδη στον ημιτελικό όπου περιμένουν τις αντιπάλους τους από τα παιχνίδια που θα ξεκινήσουν να διεξάγονται στις 11 Δεκεμβρίου. Αν η ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού προκριθεί απέναντι στους Τυνήσιους της Εσπεράνσε, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ζόρζε Ζέσους. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται το τι θα γίνει στον άλλο ημιτελικό, προκειμένου να επέλθει και συνάντηση, στον τελικό πια, με τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σημειώνεται ότι η Ντόχα έχει μια ώρα διαφορά από την Ελλάδα επομένως, όταν γράφει πχ 20.30, η ώρα προβολής εδώ θα είναι 19.30.

 

Τελευταία Νέα