Αναβολή ξανά στο πρωτάθλημα Χιλής μετά από νέα επεισόδια

Θοδωρής Βασίλης
Αναβολή ξανά στο πρωτάθλημα Χιλής μετά από νέα επεισόδια

bet365

Δεν πρόλαβε να επανέλθει το πρωτάθλημα στην Χιλή και νέα επεισόδια στον αγώνα της Λα Καλέρα με την Ικίκε ανάγκασε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να αναβάλει την υπόλοιπη αγωνιστική.

Η Χιλή είναι ένα καζάνι που βράζει εδώ και 40 ημέρες με τον κόσμο στους δρόμους να διαδηλώνει κατά της κυβέρνησης Πινέρα. Η έκρυθμη κατάσταση είχε επηρεάσει και το ποδόσφαιρο με τα πρωταθλήματα της χώρας να είχαν ανασταλεί.

Μετά από σχεδόν ένα μήνα τα γήπεδα για να φιλοξενήσουν αγώνες άνοιξαν για το Σαββατοκύριακο. Η χαρά όμως κράτησε λίγο αφού τα ξημερώματα του Σαββάτου και κατά την διάρκεια του αγώνα της Λα Καλέρα με την Ικίκε, οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο (οι αγώνες διεξάγονται χωρίς την παρουσία κόσμου υπό τον φόβο επεισοδίων) με συνέπεια ο αγώνας να διακοπεί.

Μετά από το περιστατικό η ομοσπονδία αποφάσισε να αναβάλει όλα τα ματς που είχαν προγραμματιστεί για το τριήμερο 22-23-24 Νοεμβρίου σε όλες τις κατηγορίες και την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνεδρίαση για να αποφασιστεί αν θα υπάρξει συνέχεια η οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων.

 

Τελευταία Νέα