Ο Μαραντόνα σκέφτεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της Χιμνάσια

Gazzetta team
Ο Μαραντόνα σκέφτεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της Χιμνάσια

bet365

Ο Ντιέγο Μαραντόνα ενδεχομένως να μην συνεχίσει στον πάγκο της Χιμνάσια Λα Πλάτα σε περίπτωση που τελικά ο πρόεδρος Γκαμπριέλ Πελεγκρίνο δεν κατεβεί στις εκλογές.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το TNT στην Αργεντινή, ο Μαραντόνα πιθανότατα να μην συνεχίσει στη θέση του προπονητή της Χιμνάσια Λα Πλάτα από το 2020 και μετά.

Ο τωρινός πρόεδρος του συλλόγου, Γκαμπριέλ Πελεγκρίνο φέρεται να έχει αποφασίσει να μην διεκδικήσει την επανεκλογή του στον προεδρικό θώκο. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Μαραντόνα (ο οποίος έχει στηρίξει τον Πελεγκρίνο) εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο της Χιμνάσια.

Οι επόμενες ώρες, όπως τονίζει το TNT, θα είναι καθοριστικές για την υποψηφιότητα του Πελεγκρίνο, η οποία επηρεάζει και το μέλλον του Μαραντόνα στην ομάδα της Χιμνάσια.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED