Μεριά: Έφτασε τα 34 σερί ματς βασικός στην Εθνική Τυνησίας! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Μεριά: Έφτασε τα 34 σερί ματς βασικός στην Εθνική Τυνησίας! (pics)

bet365

Ο Γιασίν Μεριά έχει σπάσει όλα τα... κοντέρ στην Εθνική Τυνησίας έχοντας φτάσει πια τα 34 συνεχόμενα ματς ως βασικός με την πατρίδα του, αριθμός - ρεκόρ!
Ο Τυνήσιος άσος των Πειραιωτών ξεκινώντας από το 2017 έως σήμερα έχει 34 σερί ματς ως βασικός στην Εθνική της χώρας του! Μες στο 2019 ο Μεριά είχε 16 συνεχόμενα παιχνίδια ως βασικός, εκ των οποίων δύο ματς είναι που έπαιξε στο σύνολο 120 λεπτά. Συνολικά από το 2017 και μετά έχει 32 90λεπτα και 2 120λεπτα ενώ υπάρχει και ένα ματς που ήταν βασικός αλλά έπαιξε 45 λεπτά.
Στην παρούσα φάση μαζί με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι από τους διεθνείς του Ολυμπιακού που δεν βγαίνουν με τίποτα από το βασικό σχήμα των Εθνικών τους. Βέβαια με τον Μεριά ο Μαρτίνς έχει έναν... πονοκέφαλο καθώς έχε ματς με την Ισημερινή Γουϊνέα στις 19 του μήνα, οπότε αυτό σημαίνει πως την Πέμπτη θα μπει στις προπονήσεις των Πειραιωτών. Με δεδομένη την αποβολή του Αβραάμ που θα λείψει με τον Πανιώνιο ο Πορτογάλος ελπίζει ο Γιασίν Μεριά να είναι ΟΚ, διαφορετικά θα πρέπει να ποντάρει στον Μπα. Φέτος ο Μεριά στον Ολυμπιακό έχει αγωνιστεί σε 13 ματς και έχει 1 ασίστ. Στην Εθνική της πατρίδας του έχει 40 ματς με 3 γκολ. Στην Gallery μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια του σε stats από το Transfermarkt.
 

Τελευταία Νέα