«Κομμένος» στον Παναθηναϊκό, σκόρερ στην Ολυμπιακή ομάδα της Αυστραλίας ο Αρμενάκας!

«Κομμένος» στον Παναθηναϊκό, σκόρερ στην Ολυμπιακή ομάδα της Αυστραλίας ο Αρμενάκας!

bet365

Ο Πάνος Αρμενάκας μπορεί να μην υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και στην Ολυμπιακή ομάδα της Αυστραλίας, όπου μάλιστα σκόραρε σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Ιράν.

Ο «Παναλντίνιο», όπως είναι το προσωνύμιο του πήρε μέρος στην προετοιμασία της εθνικής Αυστραλίας U23 στο Κατάρ με απώτερο στόχο τα προκριματικά για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η αποστολή της Αυστραλίας συγκεντρώθηκε στο Κατάρ, όπου έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο κόντρα στην τοπική Λουασίλ με τους «Socceroos» να επικρατούν με 2-0 και ένα ακόμη απέναντι στο Ιράν, όπου οι Αυστραλοί ηττήθηκαν με 2-1.

Απέναντι στη Λουσαίλ, ο Πάνος Αρμενάκας αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, ενώ κόντρα στο Ιράν πέρασε αλλαγή στο 46' σκοράροντας μάλιστα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το μοναδικό γκολ της ομάδας του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ο 21χρονος εξτρέμ, μολονότι δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στην τρέχουσα σεζόν από τον Γιώργο Δώνη έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση χτυπώντας με αξιώσεις την πόρτα της Ολυμπιακής ομάδας της Αυστραλίας.

 

Τελευταία Νέα