Εσίτι: «Δεν είμαι θεός, αλλά δεν φοβάμαι κανέναν»

Gazzetta team
Εσίτι: «Δεν είμαι θεός, αλλά δεν φοβάμαι κανέναν»

bet365

Η Νιγηρία αντιμετωπίζει την Κυριακή (13/10) τη Βραζιλία σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Σιγκαπούρη, με τον αμυντικό μέσο του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην αποστολή των «Super Eagles».

Ο Άντερσον Εσίτι μίλησε για την σπουδαία φιλική δοκιμασία της Νιγηρίας κόντρα στη Βραζιλία και δήλωσε έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του αν του δοθεί η ευκαιρία και αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής (13/10) στη Σιγκαπούρη.

«Αν μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω σκληρά για την ομάδα και επιθυμία μας είναι η νίκη. Δεν είμαι θεός, παίζω επαγγελματικά ποδόσφαιρο εδώ και εφτά χρόνια και το μότο μου είναι μην φοβάσαι κανέναν, σεβάσου τους όλους, έτσι προσεγγίζω και τα παιχνίδια. Για τον αγώνα με την Βραζιλία, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον στον αγωνιστικό χώρο και να παλέψουμε σαν ομάδα για το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα