Ινφαντίνο: «Πιο όμορφο και καθαρό το ποδόσφαιρο με το VAR»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ινφαντίνο: «Πιο όμορφο και καθαρό το ποδόσφαιρο με το VAR»!

bet365

Μπορεί οι ομάδες να έχουν βρει τον μπελά τους με την τεχνολογία, οι ποδοσφαιριστές να μην ξέρουν αν μπορούν να πανηγυρίσουν ή όχι και οι οπαδοί να εκνευρίζονται, όμως, ο Τζιάνι Ινφαντίνο δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εφαρμογή του VAR στο ποδόσφαιρο!

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Σλοβακία - Ουαλία και 200+ ειδικά στοιχήματα!(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το πιο σύγχρονο μέτρο της τεχνολογίας εφαρμόζεται πλέον απόλυτα στο άθλημα από τη φετινή σεζόν, με τους διαιτητές να έχουν τη βοήθεια του Video Assistant Referee για τις δύσκολες φάσεις.

Φυσικά, τους επιτρέπεται και το on-field review αν ακούσουν ότι θα έπρεπε να ξαναδούν από μόνοι τους κάποια στιγμή του παιχνιδιού που μπορεί ν' αποδειχθεί κρίσιμη.

Οι οπαδοί δεν έχουν θετική άποψη για το VAR, αρκετές ομάδες έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση με αποφάσεις που αναιρούνται ή αντιστρέφονται και οι ποδοσφαιριστές αρκετές φορές δεν ξέρουν αν θα πρέπει να πανηγυρίσουν ή όχι...

Παρ' όλα αυτά, ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, από το αθλητικό φεστιβάλ στο οποίο έδωσε το «παρών» στο Τρέντο της Ιταλίας, τόνισε:

«Το ποδόσφαιρο τώρα είναι πιο όμορφο, δίκαιο και καθαρό. Ήμουν αρκετά σκεπτικός πριν την εφαρμογή του VAR, όμως, αντιλήφθηκα πλέον ότι βοηθάει τρομερά. Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος πόσο δύσκολη είναι η δουλειά του διαιτητή. Είναι ήρωες όλοι τους, εκτός από μανιακοί επαγγελματίες».

 

Τελευταία Νέα