Γκολ & θέαμα στον «τελικό» της Κίνας

Book-nomikarios Book-nomikarios
Γκολ & θέαμα στον «τελικό» της Κίνας

bet365

Μετά το θρίαμβο με τις 10/19 ισοπαλίες του προηγούμενου Π/Σ/Κ, ο Book-nomikarios μας ταξιδεύει στο πρωτάθλημα της Κίνας και μας δίνει σημείο απ' το μεγάλο ντέρμπι της χώρας που πιθανότατα θα κρίνει και τον πρωταθλητή !

ΜΠΕΪΖΙΝΓΚ ΓΚΟΟΥΑΝ - ΓΚΟΥΑΝΓΚΖΟΥ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤΕ

Ντέρμπι τίτλου στην Κίνα και συγκεκριμένα στο Workers' Stadium (Beijing) όπου η Beijing Guoan του 52άχρονου Γάλλου κόουτς Génésio (επί σειρά ετών στη Λυών) παίζει με την Γκουανγκοζού Εβεργκράντε του 45άχρονου Cannavaro, στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα και έχοντας κόψει την παράλληλη συνεργασία και με την εθνική ομάδα της Κίνας.

Στο 0-1 του πρώτου γύρου ήταν αλλιώς τα πράγματα. Αρχικά προπονητής της ομάδας του Πεκίνου ήταν ο Γερμανός R. Schmidt. Έπειτα, έπαιζε ο παιχταράς Viera (17/7) στα χαφ, που τραυματίστηκε και κόπηκε απ' την ομάδα. Αντ' αυτού αποκτήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες ο Βραζιλιάνος χαφ Fernando Lucas (επί σειρά ετών στην Σπαρτάκ Μόσχας) που ντεμπούταρε ήδη στο προηγούμενο ματς και κάνει παρέα στο συμπατριώτη του Ρενάτο Αγκούστο που παίζει για 4η σεζόν στο Πεκίνο. Σ' εκείνο το ματς δεν έπαιζε λόγω Κόπα Άφρικα ο Κονγκολέζος σταρ στράικερ Bakambu (8/5) με 19 γκολ πέρσι και μεγάλη καριέρα στη Βιγιαρεάλ. Ο Βρετανός χαφ Yennaris (πρώην Μπρέντφορντ) έγινε... Κινέζος με το όνομα Λι Κε για να μην πιάνει θέση ξένου (με τέτοιο συμβόλαιο και εγώ κάνω τον... Κινέζο και ας φωνάζετε όπως θέλετε). Παλεύουν για να επιστρέψουν οι Li Lei (16/0, αμυντικός) και Zhang Xizhe (χαφ, 18/2) που λείπουν κοντά 1 μήνα.

Για την Γκουανγκζού αποκτήθηκε απ' την Σανγκάη ΣΙΠΓ ο Βραζιλιάνος στράικερ Elkeson (5/6) στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, ενώ πλέον είναι διαθέσιμος (έστω και για 1 ημίχρονο) ο Βραζιλιάνος σταρ μεσοεπιθετικός Ταλίσκα (9/7). Αμφότεροι απουσίαζαν απ' το ματς του πρώτου γύρου. Θα λείψουν οι Yu (χαφ, 6/0) και Li Xuepeng (στόπερ, 13/0).

Η Εβεργκράντε έχει και τα προημιτελικά του ασιατικού τσάμπιονς λιγκ με την Ουράβα Ρεντς, το παίζει σε 2 ταμπλό και ευτυχώς για αυτήν ο Ταλίσκα γύρισε πάνω στην ώρα. Η Γκουοάν ΣΩΘΗΚΕ με 2 πέναλτι στις καθυστερήσεις με την Χεμπέι, ειδάλλως θα είχε πει ήδη "αντίο".

Περιμένω πολλές φάσεις. Οι γηπεδούχοι που δεν έχουν ούτε 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα αν χάσουν ξεχνάνε οριστικά τον τίτλο, ενώ αν κερδίσουν το πάνω στον 1 πόντο και μεταφέρουν την πίεση στον αντίπαλο που έχει ενδιάμεσα και αγώνες για το τσάμπιονς λιγκ με ό,τι κόπωση φέρει αυτό. Η Εβεργκράντε έχει 12 σερί νίκες στο πρωτάθλημα με 10 όβερ και 2 άντερ !

Περιμένω ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου με πολλές φάσεις !

ΚΙΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΜΠΕΪΖΙΝΓΚ ΓΚΟΟΥΑΝ - ΓΚΟΥΑΝΓΚΖΟΥ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤΕ -> OVER 2.5 GOALS (1.60)

ΥΓ. Περισσότερα σημεία του Book-nomikarios στο www.bwm.gr ! Στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected] ή στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).