H επιστροφή του Ταλίσκα φέρνει γκολ

Book-nomikarios Book-nomikarios
H επιστροφή του Ταλίσκα φέρνει γκολ

bet365

Στο "αλμυρό" πρωτάθλημα της Κίνας μας ταξιδεύει ο Βook-nomikarios για το ματς της πρωτοπόρου με την ουραγό της βαθμολογίας, η οποία ακόμα και αυτή έχει συμβόλαια που δεν θα μπορούσαμε καν να αντέξουμε στην ελληνική σούπερ λίγκα.

ΓΚΟΥΑΝΓΚΖΟΥ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤΕ - ΜΠΕΙΖΙΝΓΚ ΡΕΝΕ

Ο παιχταράς Ταλίσκα (8/7, πρώην Μπενφίκα, Μπεσίκτας κ.α.) έπαιξε στην ήττα στο κύπελλο από τη Σανγκάη SIPG, δεν είχε προβλήματα και έτσι επιστρέφει μετά από καιρό σε ματς πρωταθλήματος. Διαθέσιμος και ο 33άχρονος φορ Γκάο Λιν (10/1). Ο Ιταλός κόουτς, Φάμπιο Κανναβάρο, είναι πανευτυχής καθώς με τη μεταγραφή του Έλκεσον (επιστροφή το λες) έχει Ταλίσκα-Έλκεσον-Παουλίνιο, οπότε για το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει λύσει τα προβλήματά του και ελπίζει να παραμείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Για την Μπεϊζινγκ Ρενέ τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Όταν έφυγε ο Σέρβος κόουτς Στανόγεβιτς (είχε περάσει για λίγο απ' την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ) πίστεψαν ότι με τον Λουίς Γκαρθία η ομάδα θα πάρει τα πάνω της, αλλά δεν συνέβη αυτό και μήτε με τον πρώην τεχνικό της Βιγιαρεάλ (είχε περάσει και παλαιότερα απ' τον πάγκο της Ρενέ) που επέστεψε στην Κίνα είδε φως. Οι αμυντικοί Liu Jian (13/0) και Luo Xin (18/0) είναι τιμωρημένοι, ο Κενυάτης φορ Μασίκα (5/0) δεν άντεξε τα κολλητά ματς μετά το κύπελλο Εθνών Αφρικής και τραυματίστηκε, ωστόσο επέστρεψε ο Αργεντίνος χαφ Αγκούστο Φερνάντεζ (πρώην Ατλ.Μαδρίτης και Θέλτα), ενώ αποκτήθηκε και ο Γκανεζοολλανδός εξτρέμ Μανού (πέρσι στην Ακχισάρσπορ).
Η λογική λέει πολλά με λίγα. Και το -2.5 γκολ χάντικαπ για τους γηπεδούχους και το over 3.5 goals είναι δυνατές επιλογές, καθώς η Εβεργκράντε με τους 3 Βραζιλιάνους μπορεί να κάνει πάρτι απέναντι στη χειρότερη ομάδα χωρίς 2 βασικούς αμυντικούς, αλλά και η Ρενέ μπορεί με Φερνάντεζ να δημιουργήσει και με Ντιόπ ή Μανού να βρεί δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

ΚΙΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΓΚΟΥΑΝΓΚΖΟΥ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤΕ - ΜΠΕΪΖΙΝΓΚ ΡΕΝΕ -> ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤΕ -2.5 ΓΚΟΛ (1.50)
ΚΙΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΓΚΟΥΑΝΓΚΖΟΥ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤΕ - ΜΠΕΪΖΙΝΓΚ ΡΕΝΕ -> OVER 3.5 GOALS (1.50)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected] !

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).