Στραματσιόνι: «Η 2η θέση με τον Παναθηναϊκό ήταν... η υψηλότερη των τελευταίων ετών»

Στραματσιόνι: «Η 2η θέση με τον Παναθηναϊκό ήταν... η υψηλότερη των τελευταίων ετών»

Κώστας Ζάλιαρης
Στραματσιόνι: «Η 2η θέση με τον Παναθηναϊκό ήταν... η υψηλότερη των τελευταίων ετών»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσιόνι αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό και τα εμπόδια που υπήρχαν στη θητεία του στους «πράσινους», ευλογώντας... τα γένια του για τη 2η θέση του 2016 και και τονίζοντας τα οικονομικά προβλήματα που έχουν φέρει τον σύλλογο σε κακή κατάσταση.

Ο Ιταλός προπονητης που πλέον βρίσκεται στο Ιράν και θα καθοδηγήσει την Esteghlal έχοντας τον Σεμπάστιαν Λέτο στο πλευρό του, μίλησε σε Μέσο της χώρας του και ανέφερε για το «τριφύλλι»:

«Πήγα στον Παναθηναϊκό μετά τα επεισόδια των οπαδών με την αστυνομία στο ντέρμπι, που έφεραν μία ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών. Ήμασταν 5οι και τερματίσαμε 2οι, πίσω από τον απλησίαστο Ολυμπιακό του Σίλβα. Η επόμενη σεζόν ήταν ακόμη καλύτερη. Ήρθαν παίκτες όπως οι Λεντέσμα, Μέστο, Ιμπάρμπο που επανέφεραν την ομάδα στο Europa League. Τον Οκτώβριο ήμασταν 1οι (σ.σ. η υψηλότερη θέση που είχε ο Παναθηναϊκός εκείνο τον Οκτώβριο ήταν στο -2 από την κορυφή.

Δυστυχώς οι οικονομικές δυσκολίες και η καθυστέρηση των μισθών οδήγησαν στη διάλυση της ομάδας. Οι 5-6 διεθνείς παίκτες αποχώρησαν και τον Δεκέμβριο έφυγα κι εγώ. Η 2η θέση του 2016 ωστόσο παραμένει η καλύτερη του Παναθηναϊκού τα τελευταία 9 χρόνια της κανονικής περιόδου, ενώ παραμένει για καιρό εκτός Ευρώπης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα