Μέσι – Κριστιάνο Ρονάλντο: 4ος και 20ός ακριβότερος στον κόσμο, κορυφή ο Μπαπέ (pic)

Gazzetta team
Μέσι – Κριστιάνο Ρονάλντο: 4ος και 20ός ακριβότερος στον κόσμο, κορυφή ο Μπαπέ (pic)

bet365

Το διάσημο ποδοσφαιρικό ινστιτούτο (CIES), έβγαλε τη λίστα με τους 100 ακριβότερους παίκτες για το 2019, με τη θέση των Μέσι, Ρονάλντο να επηρεάζεται προφανώς από την ηλικία τους.

Το Ινστιτούτο Ερευνας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (CIES), όπως συνηθίζει κάθε χρόνο, εξέδωσε τη λίστα του με τους 100 πιο ακριβούς παίκτες αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Υπολογίζοντας μεταξύ άλλων και την ηλικία, ήταν αναμενόμενο ότι οι πιο νέου σούπερ σταρ θα βρίσκονταν και πιο ψηλά. Κάπως έτσι ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στην 4η θέση με αξία πώλησης τα 167,4 εκατ. ευρώ. Αυτό βέβαια είναι θεωρητικό, καθώς αναμφίβολα θα κόστιζε πολύ περισσότερο σε μία υποτιθέμενη αγορά του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται στην 20ή θέση με 118,1 εκατ. ευρώ, λίγα περισσότερα απ' όσα πλήρωσε πέρσι η Γιουβέντους για να τον αποκτήσει. Στην κορυφή ήταν αναμενόμενο να βρίσκεται ο Κιλιάν Μπαπέ, με τα 252 εκατ. ευρώ να φαντάζουν λίγα. Νο2 είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ (219,6 εκατ.), ενώ ενδεικτικό είναι ότι από την πρώτη 20άδα οι 12 αγωνίζονται στην Premier League.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα...

 

Τελευταία Νέα