Μπεργκ: «Δεν έχω συμφωνήσει με την Γκέτεμποργκ, εξετάζω προτάσεις»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Δεν έχω συμφωνήσει με την Γκέτεμποργκ, εξετάζω προτάσεις»

bet365

Δεν υπάρχει συμφωνία με την Γκέτεμποργκ, σύμφωνα με τον Μπεργκ, ο οποίος εξετάζει κι άλλες προτάσεις.

Ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού διέψευσε πως υπάρχει συμφωνία με την Γκέτεμποργκ, ενώ είπε στην «Aftonbladet» πως έχει προτάσεις στα χέρια του τις οποίες και εξετάζει.

Οι δηλώσεις του:

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία με αρκετούς ανθρώπους από την Γκέτεμποργκ και μιλάμε συχνά. Αλλά, με έκπληξη άκουσα ότι έχω συμφωνήσει με την ομάδα. Εξετάζω τις επιλογές μου αυτή την στιγμή.

«Ακούω τις προτάσεις που μου έρχονται είτε κατευθείαν, είτε από τον μάνατζέρ μου, ενώ ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα στην Γκέτεμποργκ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή είμαι επικεντρωμένος στην ολοκλήρωση της σεζόν με την Αλ Αΐν, αλλά από την άλλη μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν γρήγορα αν έχεις κάτι συγκεκριμένο και αν το αποφασίσεις. Όπως έχω πει και παλιότερα, εγώ και η οικογένειά μου περνάμε πολύ καλά στο εξωτερικό».

Όσον αφορά στο οικονομικό και αν θα παίξει ρόλο για την απόφασή του: «Δεν νομίζω. Με την Γκέτεμποργκ δεν θα είναι δύσκολες οι διαπραγματεύσεις. Το θέμα είναι τι θα μου προσφέρουν οι προτάσεις που θα έχω, από πολλές απόψεις. Όπως το επίπεδο του ποδοσφαίρου και ποια ομάδα θα είναι».

«Πιστεύω ότι έχω κάποια καλά χρόνια μπροστά μου, εάν δεν προκύψει κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Εάν υπογράψω νέο συμβόλαιο στο εξωτερικό, θα είναι το τελευταίο μου προτού επιστρέψω στη Σουηδία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα