Τέβες: «Μας έκλεψαν την ευκαιρία να το πάρουμε στην έδρα της Ρίβερ»

Κώστας Ζάλιαρης
Τέβες: «Μας έκλεψαν την ευκαιρία να το πάρουμε στην έδρα της Ρίβερ»

bet365

Με τη μεταφορά του δεύτερου τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες στην Ισπανία και το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», οι παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς βγαίνουν χαμένοι, όπως ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου από τη Μαδρίτη, ο Κάρλος Τέβες.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο «απάτσι», που ήταν από εκείνους που επηρεάστηκαν περισσότερο από τα χημικά και τα σπρέι πιπεριού που πέταξαν οι οπαδοί της Ρίβερ στο πούλμαν της αποστολής της Μπόκα, έξω από το «Μονουμεντάλ», εξήγησε γιατί θεωρεί ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία που έψαχναν...

«Είναι σπάνιο να παίζουμε έναν τέτοιο τελικό στην Ισπανία. Οι χαμένοι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάντοτε οι ποδοσφαιριστές. Μας έκλεψαν την ευκαιρία να παίξουμε και να πάρουμε γυρίσουμε την κατάσταση στο γήπεδο της Ρίβερ μετά το σκορ του πρώτου ματς...» ήταν τα λόγια του Τέβες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα