Ο Λούκας Τορέιρα θα δει για πρώτη φορά από κοντά αγώνα της Μπόκα!

Ο Λούκας Τορέιρα θα δει για πρώτη φορά από κοντά αγώνα της Μπόκα!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Λούκας Τορέιρα θα δει για πρώτη φορά από κοντά αγώνα της Μπόκα!

bet365

Η μεταφορά του δεύτερου τελικού του Κόπα Λιμπεραδόρες στη Μαδρίτη, δίνει την ευκαιρία στον Λούκας Τορέιρα στα 22 του χρόνια να παρακολουθήσει για πρώτη φορά από κοντά την αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς, έχοντας ήδη εξασφαλίσει εισιτήρια για το σπουδαίο ντέρμπι με τη Ρίβερ!

Το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουν. – Άρσεναλ παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ο 22χρονος Ουρουγουανός χαφ που έχει αναδειχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων στη θέση του στη φετινή Premier League με τις τρομερές εμφανίσεις του και την πολύτιμη συνεισφορά του στο αήττητο σερί των 19 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Έμερι, δήλωσε ότι θα βρίσκεται την Κυριακή στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για να δει επιτέλους για πρώτη φορά από κοντά την αγαπημένη του Μπόκα.

Γεννημένος στην πόλη Fray Bentos σε περιοχή που συνορεύει με την Αργεντινή, ο Τορέιρα αγάπησε την ομάδα και τα χρώματα της Μπόκα, όμως ποτέ δεν είχε καταφέρει να τη δει από κοντά, πόσω μάλλον να ταξιδέψει στο Μπουένος Άιρες για να πάει στο «Μπομπονέρα».

Με την Άρσεναλ να παίζει το μεσημέρι του Σαββάτου απέναντι στη Χάντερσφιλντ (μετά το ντέρμπι της Τετάρτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει την Κυριακή στη Μαδρίτη για να βρεθεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και να δει το superclasico!

 

Τελευταία Νέα