Πρόεδρος Ρίβερ Πλέιτ σε Μπόκα: «Αφήστε τους δικηγόρους κι ελάτε να παίξουμε»!

Κώστας Ζάλιαρης
Πρόεδρος Ρίβερ Πλέιτ σε Μπόκα: «Αφήστε τους δικηγόρους κι ελάτε να παίξουμε»!

bet365

Ο Ροδόλφο Ντονόφριο μίλησε για πρώτη φορά μετά την αναβολή του δεύτερου superclasico για το Κόπα Λιμπερταδόρες και κάλεσε τη Μπόκα Τζούνιορς να βοηθήσει την κατάσταση και να παίξει το παιχνίδι στο γήπεδο κι όχι με χαρτιά και δικηγόρους...

Στη Μπόκα αρνούνται να συμμετέχουν στον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, ακόμα κι αν αυτός γίνει εκτός Αργεντινής στις 8 ή 9 Δεκέμβρη, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Ντανιέλ Αγκελίτσι να δηλώνει ότι θα διεκδικήσει το τρόπαιο έξω από τον αγωνιστικό χώρο, απαιτώντας την τιμωρία της Ρίβερ με αποκλεισμό από τη διοργάνωση...

«Αφήστε τους δικηγόρους και ελάτε να παίξουμε. Όσα έγιναν έχουν αμαυρώσει τον θεσμό και την όρεξη του κόσμου για τον τελικό, οπότε ελάτε να παίξουμε και να βάλουμε λίγο χρώμα ξανά στο παιχνίδι. Προσπαθείτε με εφευρέσεις να ρίξετε την ευθύνη στη Ρίβερ.

Ζητώ συγγνώμη απ' όλες τις χιλιάδες του κόσμου που ήθελαν να παρακολουθήσουν το δεύτερο ματς και δεν έγινε ποτέ. Σας ζητώ να επικρατήσει η λογική. Ντάνιελ (Αγκελίτσι), κράτα το λόγο σου κι ελάτε να παίξουμε το ματς. Εγώ συμφώνησα στην αναβολή του παιχνιδιού αλλά δεν πίστευα ότι από την επόμενη μέρα κιόλας θα προσπαθούσε η Μπόκα να το πάρει στα χαρτιά.

Μας βλέπει όλος ο κόσμος και τιμά καθόλου το ποδόσφαιρο της χώρας μας όλο αυτό που γίνεται. Προσπαθώ να βάλω μια τάξη, να πρυτανεύσει η λογική... » ήταν το μήνυμα του Ντονόφριο προς τον ομόλογό του, σε δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα